Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

 

 

 

Δώσε ζωή στις ιδέες σου..

Μοιραστείτε μας
Delicious
Αναζήτηση
Top 5

Πρόσφατα Νέα

Εγγραφές Μαθητείας

Screenshot 1

Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων μαθητευόμενων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων με δεσμευμένη θέση μαθητείας) μέσω της ειδικής εφαρμογής  στη διεύθυνση 

https://e-mathiteia.minedu.gov.gr

μέχρι τις 11:59 μμ της Τρίτης 02/10/18

 

12 έως 18 Σεπτεμβρίου 2018 η Υποβολή των Αιτήσεων Υποψηφίων Μαθητευομένων στα ΕΠΑΛ

Ανακοίνωση Αιτήσεων Μαθητευομένων  fb

 

Το ΔΙΕΚ Βέροιας στη γιορτή Ροδάκινου

41958627515 0fd5f6c410 hΜε μεγάλη επιτυχία συμμετείχε το ΔΙΕΚ Βέροιας στη γιορτή γαστρονομίας που διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου, στην πλατεία Ελιάς, στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας.
Οι σπουδαστές δημιούργησαν και προσέφεραν στο κοινό της πόλης μας, με πολύ κέφι και μεράκι διάφορες ροδακινολιχουδιές, όπως τσάτνεϊ με ροδάκινο και τυρί καπνιστό, κρεατόπιτα με ροδάκινο και καπνιστό μπέϊκον κ.ά.

Φωτογραφίες από το pliroforiodotis.gr

Περισσότερα...

 

Έγκριση Προγράμματος Erasmus+ KA1 του Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας

Results Erasmus

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή 08-06-18 από το ΙΚΥ εγκρίθηκε η πρόταση Erasmus+KA1 που υποβλήθηκε από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας για το επόμενο σχολικό έτος 2018-19.

Τίτλος του Προγράμματος είναι: "Συνεδριακός Τουρισμός: Μοχλός ανάπτυξης και προβολής του Νομού Ημαθίας"

Πηγή: https://www.iky.gr/el/erasmusplus-vivliothiki/item/3087-apotelesmata-epaggelmatikis-ekpaidefsis-kai-katartisis-ka1-2018

 

Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων ERASMUS+ στην Κύπρο του Τομέα Γεωπονίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας

ikyerasmus 2EUROPASS
6

Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ στην Κύπρο του Τομέα Γεωπονίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας

Στην αίθουσα εκδηλώσεων - συνεδριάσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου 2018 η Hμερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας Erasmus+ του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας.

Περισσότερα...

 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Χάρισε δύναμη»

almaContinue1024

Μετά από την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών της Βέροιας, στη δράση «Χάρισε δύναμη» που πραγματοποιήθηκε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας την ημέρα της γυναίκας και την συλλογή μεγάλου αριθμού κοτσίδων, η δράση συνεχίζεται από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, στα εργαστήρια κομμωτικής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας μέχρι το τέλος των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς.

Περισσότερα...

 

Το ΕΠΑΛ Δημιουργεί

0001Την πάνινη και τεχνολογική συνάμα πολιτεία που στήθηκε στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας είχαν για σπίτι τους οι τομείς και οι ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο μας, το τριήμερο 2-4/5/2018, για να εκθέσουν τα έργα κατασκεύασαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα εργαστήρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ. Ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εκτός σχολικών εγκαταστάσεων και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια από τους πολίτες της Βέροιας αλλά και τους επισήμους προσκαλεσμένους.

Περισσότερα...

 

Το σχολείο μας στο Minecraft

Στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΙΕΚ Βέροιας Σίμος Κολικίδης και Βασίλης Ακριβόπουλος δημιούργησαν έναν τρισδιάστατο μικρόκοσμο στο περιβάλλον δημιουργικής ψυχαγωγίας Minecraft της Mojang που αναπαριστά τα κτίρια των ΕΠΑΛ, του ΕΚ και του ΙΕΚ της Βέροιας. Ο κόσμος αυτός είναι ανεβασμένος σε διακομιστή (server) και είναι διαθέσιμος για τον καθένα να «μπει» και να αλληλεπιδράσει.

pic1

Περισσότερα...

 

Από τις 14 έως 31 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής στα ΕΠΑΛ

image2
Από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018 - 2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης».
Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 
https://e-eggrafes.minedu.gov.grσυμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
H σχετική εγκύκλιος σε μορφή pdf
http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_Ηλεκτρονική_ΑΙΤΗΣΗ_-_Δήλωση_Προτιμησης_signed.pdf
 

Oπτικοακουστικά μηνύματα (σποτ) για τα ΕΠΑΛ, την Μαθητεία και την Ημερίδα «Θεσμικό Πλαίσιο Μαθητείας

Oπτικοακουστικά μηνύματα (σποτ) για τα ΕΠΑΛ, την Μαθητεία και την Ημερίδα «Θεσμικό Πλαίσιο Μαθητείας» του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας

https://www.youtube.com/watch?v=CRrLW-J14Q4&feature=youtu.be

1 Τίτλος Ημερίδας 2-5

 

Επισκέψεις των μαθητών της Γ' Γυμνασίου στο Ε.Κ. Βέροιας

IMG 6747Περατώθηκαν οι επισκέψεις των μαθητών της Γ' τάξης των Γυμνασίων της πόλης μας στα εργαστήρια του σχολείου μας. Με χαρά υποδεχτήκαμε τα: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο Γυμνάσια Βέροιας, το Γυμνάσιο Βεργίνας και το Γυμνάσιο Μακροχωρίου.

Σκοπός των επισκέψεων είναι η ενημέρωση των μαθητών για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, τους τίτλους σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα, το νέο ΕΠΑΛ και τις δυνατότητες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ και ΤΕΙ), τους δρόμους που ανοίγονται ακολουθώντας τις ειδικότητες, την μαθητεία, τα προγράμματα που τρέχουν (Erasmus+, περιβαλλοντικά, αγωγής υγείας, επαγγελματικού προσανατολισμού), αλλά και να δουν τους χώρους μάθησης δηλαδή τα εργαστήριά μας, που οι υπεύθυνοι εργαστηρίων συναδέλφοί μας φροντίζουν να τα κρατούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σε συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση ώστε να εκτελούνται οι προβλεπόμενες από τα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών ασκήσεις αλλά και να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Οι εντυπώσεις και τα λόγια των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών συναδέλφων συνοδών τους ήταν κολακευτικά και ενθαρρυντικά και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Ακολουθούν φωτογραφίες 

Περισσότερα...

 

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βέροιας σας προσκαλεί στην Ημερίδα «Θεσμικό Πλαίσιο Μαθητείας»

Ημερίδα 2-5 b
Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βέροιας σας προσκαλεί στην Ημερίδα 
«Θεσμικό Πλαίσιο Μαθητείας» 
την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ.
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας
 

Ανδρικά κουρέματα σε ανήλικους πρόσφυγες από τη Συρία στο Εργαστήριο Κομμωτικής

015

Στα Εργαστήρια Κομμωτικής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας για δύο συνεχόμενες ημέρες οι μαθητές κομμωτικής κούρεψαν ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, κάνοντας πράξη όχι μόνο το γνωστικό τους αντικείμενο αυτό της Κομμωτικής Τέχνης αλλά και δίνοντας μαθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε τον κ. Οικονόμου Υπεύθυνο I.R.C. (saferone) του Προγράμματος Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, που εδρεύει στο Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Αλεξάνδρειας

Περισσότερα...

 

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βέροιας σας προσκαλεί στην Ημερίδα: «Θεσμικό Πλαίσιο Μαθητείας»

Πρόσκληση Ημερίδα Μαθητείας final 4 24-4-2018
 Πρόσκληση

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βέροιας σας προσκαλεί στην Ημερίδα
«Θεσμικό Πλαίσιο Μαθητείας»
την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ.
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας